Готуємо автомобіль для подорожі - Блог | Зелений Слон 7

Готуємо автомобіль для подорожі

квиток онлайн, квиток на автобус онлайн, зелений слон, Київ, Полтава, Харків

Перед кожним рейсом наші спеціалісти перевіряють технічний стан автобусів. Адже від цього залежить не тільки комфорт, а також безпека усіх учасників дорожнього руху.

квиток онлайн, квиток на автобус онлайн, зелений слон, Київ, Полтава, Харків

Ми в компанії “Зелений Слон 7” піклуємось про кожного пасажира, тому ділимось із вами підбіркою корисних порад, які стануть в нагоді власникам авто, що планують вирушити у подорож.

Перше з чого слід почати перевірку, так це із діагностики авто на СТО. Спеціалісти перевірять стан і роботу підвіски і амортизаторів, проведуть діагностику гальм та рульового управління, проведуть читання помилок двигуна.

Наступною справою, радимо ретельно перевірити колеса та провести балансування. Огляньте шини на наявність дефектів і потертостей, подивіться на тиск в шинах, при потребі підкачайте разом із запасним колесом.

Далі, проведіть загальний огляд авто. Перевірте датчики та електроприлади, акумуляторну батарею, свічки запалювання та стан ближнього і дальнього світла зі станом фар. Обов’язково перевірте і проконтролюйте рівень масла і робочих рідин. Рівень антифризу, гальмівної рідини, двигунного масла – повинні відповідати нормі. Якщо виникла потреба у доливці рідини ГУР радимо перевірити витоки в системі.

Звірте комплектацію автомобіля. Відповідно до правил дорожнього руху у водія обов’язково повинні бути: водійське посвідчення, технічний паспорт на автомобіль, поліс ОСЦПВ, медична аптечка відповідного типу, знак аварійної зупинки і вогнегасник.

А ми нагадуємо, що відтепер забронювати квиток на автобус Ви можете через месенджер компанії «Зелений Слон 7».

WhatsApp – +380673413080
Telegram – +380673413080
Viber – +380673413080
Пишіть нам з будь якої точки світу.


Дякуємо, що для своїх подорожей обираєте “Зелений Слон 7”.