Як провести вихідні у Києві. - Блог | Зелений Слон 7

Як провести вихідні у Києві.

Попереду 3 вихідних та День Незалежності.

Ловіть підбірку цікавих заходів Києва.

  1. ФЕСТИВАЛЬ. Кіновернісаж під відкритим небом у парку Тараса Шевченка. Щодня можна подивитися хіти українського кіно останніх років. Початок о 21:00. Захід проходить з дотриманням санітарних норм.
  2. Забіг у вишиванках, що відбудеться 24 серпня на ВДНГ. Це яскраве і святкове дійство проходить щорічно. У ньому беруть участь усі бажаючі і навіть діти дошкільного і шкільного віку. Необхідна попередня реєстрація.
  3. Виставка квітів до Дня Незалежності на  Співоому полі. Спеціально до свята тут висадили понад 300 тисяч квітів. Подивитися і сфотографуватися можна з різними героями відомих мультфільмів. Для дітей і дорослих підготували також активні розваги та майстер-класи.
  4. BRO! Fest: GREEN GREY, ВВ, Скрябін, YURCASH і інші в готельному комплексі Братислава. Учасник групи Green Grey Dizel, який придумав новий формат концертів – Вертикальні концерти, збирає легендарні українські групи, майже ровесники української незалежності, а саме – Green Grey, ВВ, Скрябін, YURCASH, Табула Раса, DJ Толя місячні Транбони і інші. Великий концерт до Дня Незалежності триватиме шість годин.

А для тих, хто хоче насолодитися вихідними вдома, гурт Океан Ельзи підготував маштабний онлайн концерт. Переглянути його можливо 24 серпня на YouTube, Facebook або телеканалі Україна. Океан Ельзи не змінює традиції концертів до Дня Незалежності України. Так що 2020 рік не став винятком – великий концерт культової групи пройде онлайн. У програмі прозвучать як старі і улюблені хіти, так і нові пісні. Початок о 23:00.

Джерело: https://nv.ua/style.html