Як заснути під час автобусної поїздки - Блог | Зелений Слон 7

Як заснути під час автобусної поїздки

Як заснути під час автобусної поїздки фото

Сон в автобусі допоможе скоротити час в дорозі, приїхати в пункт призначення відпочившим і готовим до діяльності. Однак, варто зазначити, що заснути в автобусі під час руху не кожному вдається. Ми підготували для Вас декілька порад, щоб Ви на власному досвіді впевнилися, що спати під час автобусної поїздки-реально.

Щоб в дорозі вдалося заснути, необхідно: захистити себе від навколишнього шуму; створити комфортні умови; опустити під зручним кутом спинку крісла; перед дорогою не пити міцний чай або каву.

Щоб не заважав шум, заздалегідь придбайте в аптеці беруші. Якщо можете спати під тиху спокійну музику, візьміть навушники. Є навушники, які добре ізолюють від зовнішніх звуків. Ви може просто одягнути їх, не вмикаючи музику.

Допоможе заснути комфортний одяг. Постарайтеся не одягати тугих ременів і незручних речей. Візьміть тапочки, щоб перевзутися в автобусі. Взуття має бути м’яким і не тісним. Після тривалої поїздки сидячи в кріслі, ноги набрякають. Крісло краще опустити під потрібним кутом нахилу. Дуже зручно брати в дорогу спеціальну маленьку подушечку. Не завадить плед, особливо якщо їдете вночі або в холодну пору року.

Перед поїздкою не пийте міцний чай або каву. Ці напої збуджують і ви навряд чи заснете. Краще випийте заспокійливий трав’яний чай, наприклад з мелісою. Можна взяти його в дорогу.

Фізична втома також допомагає заснути. Тому якщо у вас є якісь справи або час сходити в тренажерний зал перед від’їздом, можете скористатися цим методом. Організму необхідно буде відновити сили і Ви легко заснете.