Що привезти з Харкова друзям - Блог | Зелений Слон 7

Що привезти з Харкова друзям

автобус, зелений слон 7, маршрутка, київ, харків, київ, квитки-онлайн, бронювання 24/7


Погодьтеся, що подорожуючи по різних містах, важливо не забувати про подарунки близьким і друзям, адже завжди хочеться порадувати рідних людей приємними дрібничками.

Саме для такого випадку команда компанії «Зелений Слон 7» підготувала для вас підбірку з локаціями, де можна знайти цікаві сувеніри з Харкова.

квитки онлайн, Київ, Харків, Полтава, швидко, високий сервіс, акції. придбати квиток на автобус, автобус зелений слон

У магазині «Слобожанка» (вул. Сумська, 17) – Ви можете придбати гарні і вишукані вишиті речі : жіночі і чоловічі сорочки, сукні, дитячий одяг та традиційні українські прикраси. Радимо звернути свою увагу на автентичну вишивку притаманну Слобожанському регіону- ягоди і червоні квіти на білій основі.

Якщо ваші друзі та рідні є поціновувачами художнього мистецтва, поруч із Свято-Покровським чоловічим монастирем, що знаходиться на Університетській гірці. Ви можете  зустріти стильні картини, розписаний посуд та декор, який стане чудовим доповненням  інтер’єру офісу або будинку.

Якщо Вам не хочеться дарувати речі з харківською символікою, у магазині «Wizard» ( вул. Сумська, 26) можна підібрати нейтральний подарунок для знайомих та колег. Там, наприклад є, кулі передбачення, кружки з дотепним написом, карти бажань, цікаві постери та багато інших ексклюзивних речей.

Всі ці місця знаходяться недалеко один від одного, тому навіть якщо у вас мало часу на шопінг, Ви встигнете придбати всі необхідні презенти.