Розкриваємо секрети назви «Зелений Слон 7» - Блог | Зелений Слон 7

Розкриваємо секрети назви «Зелений Слон 7»

Як часто запитують про нашу назву? За 18 років існування компанії — десь стільки ж, скільки поїздок ми здійснили маршрутом Київ — Полтава — Харків. А ми радо розповідаємо. 

Зелений Слон 7 — це назва-відображення цінностей нашої компанії, наших амбіцій і шляху, яким ми їдемо з 2005 року.

Чому зелений? 

Зелений колір символізує зростання, добробут, турботу про пасажирів і команду, екологічність. І тут усе зійшлося, адже зелений — це також улюблений колір засновника компанії. Наше прагнення до розвитку втілюється в покращенні сервісу, навчанні водіїв, збільшенні маршрутів, оновленні автопарку. Зокрема, обираємо сучасні екологічні автобуси класу Euro 5. Запускаємо нові напрямки по Україні й за кордон. 

Чому слон? 

Слон є могутньою твариною, яка уособлює силу, стійкість і неймовірну здатність орієнтуватися у безмежних саванах. Слон — це про нашу надійність і незламність перед викликами. Про вміння відповідати умовам часу: адаптуватися до них та розвиватися. Щоб ви були на зв’язку з близькими, маємо в автобусах wi-fi від Starlink. В умовах воєнного стану узгоджуємо графік поїздок із комендантськими годинами, розвиваємо пошук жінок-водійок. Розширюємо послуги за маршрутами, що стали більш актуальними для українців. 

Цікаво, що понад століття тому, у 1917 році, український художник-графік Георгій Нарбут у своїй «Абетці» зобразив слона зеленого кольору як ілюстрацію до літери С. І ми відчуваємо цю культурно-історичну тяглість і спорідненість. 

Чому 7? 

У багатьох культурах цифра 7 вважається щасливою, асоціюється з удачею та успіхом. Сімка символізує наш оптимізм і прагнення примножувати результати, ставати кращими за себе вчорашніх. Тому ми завжди готові почути ваші відгуки про нашу роботу та вдячні вам, коли ви допомагаєте нам її покращувати.