Про кам'яний сад - Блог | Зелений Слон 7

Про кам’яний сад

автобус, зелений слон 7, маршрутка, київ, харків, київ, квитки-онлайн, бронювання 24/7


Якщо Ви приїхали до столиці трішки раніше, ніж планували і Вам потрібно скоротати вільний час. Радимо відправитись до Оболоні та відвідати дивовижний кам’яний сад, який розташований на набережній.

квитки онлайн. Полтава- Київ. автобус, квиток онлайн, придбати, поїздка, комфорт, швидко, якісно, сучасно, зручно, доїхати з Полтави до Києва

На початку 2011 року поруч із Північним мостом, з’явився невеличкий за розмірами сквер у формі вітрила, який згодом стали називати кам’яним садом. Особливістю такого парку стали 24 розкладених по всьому саду необроблених кам’яних колон із базальта і 5 колон із штучних матеріалів, які були привезені спеціально з усіх куточків України ( про це свідчать написи на каміннях). Деякі колони  виготовили у античному стилі і прикрасили гарними скульптурами з бронзи. У сквері ростуть переважно Ялинки і Ялівець.

Найцікавішою частиною парку, по праву вважають11 метровий за діаметром гранітний фонтан. У центрі фонтану знаходиться скульптура із трьома дівчатками, які стоять під грибком в той час, як з нього стікають схожі на дощові струмки води. Щовечора фонтан красиво підсвічують. Поруч із фонтаном знаходяться скульптури орла і тигра, яких розмістили на самих вершинах колон, а трішки далі, на камінні присіла відпочити бронзова русалка із мушлею в руках. Існує легенда, що той хто потре її груди – невдовзі знайде своє кохання.


Адреса: м. Київ, проспект Героїв Сталінграда 2 – Г.

А ми нагадуємо, що придбавши квитки на нашому сайті (https://zs7.com.ua/) ви заощаджуєте не лише власний час, а також до 30 гривень за поїздку!