Обираємо валізу правильно - Блог | Зелений Слон 7

Обираємо валізу правильно

онлайн квитки Полтава-Харків

Неважливо, яким саме маршрутом ви подорожуєте: Київ-Полтава, Полтава-Харків чи Харків-Київ. Значно важливіше, що обираючи Компанію «Зелений Слон 7» – ви завжди отримуєте комфортні та безпечні поїздки. А з практичною і зручною валізою будь-яка подорож перетворюється у легку і цікаву пригоду.

квитки Полтава-Київ онлайн.

При огляді якісної валізи, слід врахувати, що термін її придатності повинен становити близько 10 років. До багатьох валіз додається гарантія на дефекти блискавок, ручок і коліщаток. Також не забудьте поцікавитись з якого матеріалу виготовлена валіза або дорожня сумка. Для мандрівників випускаються валізи з тканини і пластику. Легкі чемоданчики з міцної синтетики зручні, але все таки бояться подряпин і інших пошкоджень. Пластикові ж валізи в цьому сенсі набагато кращі, але піддаються впливу порізів і навіть тріскаються. Найміцніші валізи вироблені із пластику армованого дрібною титановою стружкою. Найпрестижнішими, і відповідно, найважчими і незручними вважаються валізи які виготовляють зі шкіри. Дорожні Сумки зазвичай роблять із  простого нейлону, або замінника шкіри.

Вибираючи валізу на коліщатах, зверніть увагу  на різновидність коліщат. Насамперед, вони повинні по можливості глибше втискатися в корпус валізи, інакше при навантаженні- розвантаженні валізи, існує ризик, що вони зламаються. Ідеальний розмір валізи, яку ви збираєтеся взяти із собою в довготривалу поїздку- 66 см. Валіза такого розміру легко поміститься в багажник автомобіля, і в неї вмістяться всі ваші речі. Всередині валізи має бути кілька відділень, що закриваються на блискавку або просто відокремлених один від одного. Також пам’ятайте, що наявність багатьох відділень і вашій валізі може дещо ускладнити пакування речей.

Ручки у валізи повинні бути настільки довгими, щоб ви могли користуватися ними без проблем. Краще коли вони автоматичні. Колір валізи може бути будь-яким, але ми радимо вам наклеїти на свою валізу яскравий стікер, або інший відмітний знак, для того щоб відрізнити свій багаж від всіх інших.

А для тих, хто дочитав до кінця ми нагадуємо, що придбавши квитки на нашому сайті ви заощаджуєте не лише власний час, а також до 30 гривень за поїздку!