Як все починалося - Блог | Зелений Слон 7

Як все починалося

автобус, київ, харків, відправлення щогодини, зручно, швидко, комфортно

Історія компанії починається ще у далекому 2005 році у Полтаві, з простої на перший погляд ідеї – сполучити дві столиці України: м. Київ та м. Харків. Здійснювалися перевезення автобусами середнього класу марки Mercedes-Benz невеликої пасажировмісності.

У 2012 році проста ідея переросла в товариство «Зелений Слон 7», а у 2016 році підприємством підтверджена міжнародна ліцензія.

Автопарк компанії постійно оновлюється підвищуючи комфортність та клас транспортних засобів відповідно до законодавства. На цей момент ми маємо 25 автобусів, серед яких є MAN i Mercedes та автобуси підвищеного рівня комфорту: IVECO, Setra. 

Паралельно із оновленням автопарку покращується й сервіс обслуговування пасажирів. Ми маємо власний контактний центр, оператори якого працюють цілодобово та з радістю проінформують вас і зможуть надати будь-які послуги з бронювання місця. 

Для комфортабельності наших клієнтів в кожному автобусі є Wi-Fi, кондиціонер, мультимедійні пристрої. Також для вашої зручності працює платіжний сайт zs7.com.ua, де можна заздалегідь забронювати та придбати квиток за спеціальною пропозицією.