Як правильно зберігати шини - Блог | Зелений Слон 7

Як правильно зберігати шини

Квитки на автобус онлайн

Кожні пів року при зміні зимових шин на літні і навпаки, власники авто стикаються із труднощами особливостей зберігання шин відповідно до кожного сезону. Сьогодні компанія “Зелений Слон 7” розповість вам, як правильно і зазделегідь подбати про збереження авто шин.

Квитки на автобус. Полтава,Київ,Харків. Квитки онлайн

Очевидно першим правилом зберігання гуми, буде те, що шини не повинні знаходитися у непристосованих для зберігання місцях. Найкращим місцем для їх зберігання буде прохолодне і темне приміщення із низьким показником вологи, без високої температури і без потрапляння на шини ультрафіолету.

Перед тим як відправити шини на зберігання у спеціально підготовлене місце обов’язково необхідно очистити їх від шару бруду, промити їх і просушити. Для покращення результату можна обробити шини спеціальною сумішшю. Далі потрібно вирішити в якому вигляді ви будете зберігати гуму: із дисками чи без них. Якщо із дисками,то шини необхідно підвішувати або укладати стопкою. Для збереження без дисків шини ставлять вертикально, а для уникнення деформації колес раз на місяць перевертають на інший бік.

Зазвичай автолюбителі зберігають гуму в будинку або в гаражі. Гарним приміщенням стане комора, в якій дотримані всі умови для збереження.

Якщо ви плануєте зберігати шини в гаражі, перевірте температурний клімат. Адже покришки можуть піддаватися як високій, так і низькій температурі в приміщенні.

Якщо для зберігання шин ви обрали гараж – подбайте про його температурний режим. Адже влітку гума може зазнати впливу високої температури, а взимку – низької. Також завжди можна довіритись проффесіоналам. У шинних центрах і автосервісах є спеціальні приміщення, які підтримують всі умови.

Компанія “Зелений Слон 7” регулярно проводить техогляд усіх автобусів. Адже приоритетом для нас є безпека, комфорт і сервіс для наших пасажирів. А ще придбавши квитки на нашому сайті ви заощаджуєте не лише власний час, а також до 30 гривень за поїздку!