ТОП-5 travel трендів у 2021 році - Блог | Зелений Слон 7

ТОП-5 travel трендів у 2021 році

2020 рік дуже змінив культуру подорожей, тому нижче ми зібрали головні travel-тренди  на  2021 рік.

  • Staycation

Вислів stay home став девізом 2020 року, що навіть з’явилося окреме відгалуження Staycation. Його призначення- закохати вас у своє місто і показати, що навкруги безліч прекрасних місць. Чудова нагода ознайомитися зі своїм містом ближче та провести невелику екскурсію.

  • Внутрішній туризм

Закриті кордони сприяли розвитку подорожей всередині країни. Адже якщо задуматися, то є безліч прекрасних місць, про які ми не чули та ще не відвідували.

Лідерами внутрішнього туризму в Україні наразі є: Київська, Львівська та Одеська області. Замки і храми західної України, дикі пляжі Одеської області, природа Карпатських гір, і цей список можна продовжувати довго.

  • Екотуризм

Екотренд став одним з головних за останні кілька років. Єднання з природою – один з кращих способів втекти від рутини і отримати перезавантаження, познайомитися з недоторканими місцями планети і усвідомити її масштаби, красу і міць. Такі поїздки завжди захоплюють і допомагають впоратися зі своїми проблемами, очищаючи розум.

  • Подорожі онлайн

На початку карантину з’явився величезний вибір віртуальних турів по музеям, містам і пам’яткам, що і досі набуває популярність

Різні міста, музеї та туристичні агенції країн по всьому світові запускають віртуальні тури, екскурсії та розваги.

3Д тури по Україні
https://discover.net.ua/virtual-tours

Віртуальний тур українськими музеями просто неба
https://museums.authenticukraine.com.ua/ua/

  • Wellness 

Спорт, медитації, йога та духовний розвиток. Кожен намагається знайти заспокоєння для себе, що допомагає стати щасливішим і впевненішим. Життя навколо стає краще, коли ти дбаєш про своє здоров’я. Отже саме тому це один із трендів 2021 року.

Фото: Travel фото создан(а) freepik