Що треба знати про поїздку з дітьми - Блог | Зелений Слон 7

Що треба знати про поїздку з дітьми

Поїздка з дітьми фото

Для всих відомо, що дітям важче переносити поїздку, ніж дорослим. Деякі діти погано переносять поїздки, їх може заколисувати в дорозі. Тому, щоб максимально полегшити подорож для дитини, батькам потрібно попередньо підготуватися до маленької пригоди.

Для того, щоб дитина відчувала себе в дорозі максимально комфортно, одягніть її в вільний, зручний одяг і взуття. Дитині не повинно бути жарко або холодно, одяг не повинен обмежувати рухів. В автобусі дитину краще взути в м’які капці або кросівки.

Щоб чимось зайняти дитину в поїздці, візьміть кілька улюблених іграшок. Не беріть музичні іграшки, в автобусі можуть бути інші діти, яким шум заважатиме спати. Для малюків можна взяти книжки з картинками. Читати книжку в автобусі не радять, тому що це може сприяти заколисуванню в поїздці.

Доречі, якщо вас, або вашу дитину часто заколисує, попросіть місця біля передніх дверей. Також, рекомендуємо взяти з собою, в герметичному пакеті шматочок імбиру. Досить трохи подихати його запахом і нудота зникне.
Візьміть в достатній кількості чисту питну воду. Солодкі напої або соки можуть тільки посилити спрагу. Їжа повинна бути легкою: фрукти, галетное печиво, або не солоні горішки. Не купуйте дитині їжу і фрукти на стоянці. Ви не можете бути впевнені в їх якості, і добре помити фрукти теж не вдасться. Не варто ризикувати, щоб не викликати у дитини розлад.

Якщо їхати довго, візьміть невелику подушечку і легку ковдру. Можливо дитині вдасться трохи поспати.