Прокачай ППО поїздками з Зеленим Слоном 7 - Блог | Зелений Слон 7

Прокачай ППО поїздками з Зеленим Слоном 7

Зелений Слон 7 долучається до благодійного проєкту «Запакуй небо — прокачай ППО», який запустили Нова пошта і фонд «Повернись живим». Мета — зібрати 330 млн грн на зв’язок і рухомі командні пункти для протиповітряної оборони Повітряних сил ЗСУ. Обладнання допоможе завжди бути на зв’язку та ще швидше реагувати на ворожі російські атаки. 

Як долучитися?

  • Ви вже допомагаєте, якщо купуєте квитки у застосунку або на сайті Зелений Слон 7. З кожного онлайн-квитка 10 гривень ми перераховуємо на проєкт.
  • Ви також можете підтримати збір донатом за лінком

Що купуватимуть?

Рюкзаки мобільної вогневої групи: легкі й функціональні, з усіма необхідними видами зв’язку.

Переносні командні пункти: робоче місце-трансформер, що розміщується у кейсі вагою 60 кг.

Комплексні апаратні зв’язку: супроводжуватимуть протиповітряні ракетні комплекси; укомплектовані необхідним телекомунікаційним обладнанням і комфортними робочими місцями для військових.

Рухомі командні пункти: прохідні вантажівки для командування військами під час руху; універсальні місця роботи й відпочинку.

Чому це важливо?

Час від виявлення цілі до її знищення скоротиться з хвилин до секунд. Це підвищить імовірність знищення крилатих, балістичних ракет, безпілотників типу «Шахедів». Фонд уперше спільно з великим бізнесом реалізовує проєкт із комплексної модернізації засобів зв’язку, управління і цілевказання для Повітряних сил.