Про найшвидший автобус у світі - Блог | Зелений Слон 7

Про найшвидший автобус у світі

квиток на автобус онлайн. Київ,Полтава, Харків. Квиток онлайн. Автобус на Київ

Уявіть, зовсім нещодавно у 2015 році було створено найшвидший автобус в світі.

квиток на автобус онлайн. Київ,Полтава, Харків. Квиток онлайн. Автобус на Київ

 Талановита і майстерна команда під керівництвом американця Пола Стедлера перетворила звичайний шкільний автобус на реактивного монстра, що здатен розвивати швидкість до 367 миль на годину (590 км/год).

Майстер разом із своєю командою Indy Boys Inc. реконстрував автобус замінивши звичайний двигун на реактивний, який від початку був знятий з американського винищувача «Фантом».

Від початкової конструкції автобуса залишилось близько 7%, які втілюють у собі передню панель авто і дверні ручки. Решта, за словами інженерів, була запозичена у військового літака.

Такий реактивний монстр для своїх поїздок використовує дуже велику кількість пального – тонну на 2800 метрів.

Також, варто відзначити, що ім’я автора та його автобус занесені до всесвітньовідомої Книги рекордів Гіннеса. Що ж до перевезення школярів, то дітей у цьому автобусі возити не будуть. Реактивний автобус був створений для демонстраційного виїзду і фіксації світового рекорду, а не для подальшої його експлуатації.

А ми нагадуємо, що придбавши квитки на автобус на нашому сайті Ви заощаджуєте не лише власний час, а також до 30 гривень за поїздку!