Про галерею Парсуна - Блог | Зелений Слон 7

Про галерею Парсуна

онлайн квиток на автобус, квдок до Києва, Харкова, Полтави

Всі ми родом з дитинства. Неможливо забути аромат солодких бабусиних булочок, лагідний голос матері, що співала нам колискові пісні та милі дитячому серцю іграшки. Всі ці спогади залишаються із нами на все життя і стають своєрідною реліквією.

Квиток на автобус онлайн, Квитокдо Києва, Харкова, Полтави. Квиток на автобус

Галерея Парсуна, що знаходиться у Києві вже більше десяти років пропонує Вам зануритися у дитинство та надає можливість не лише придбати авторську ляльку, а й виготовити її самостійно.

Галерея бере свою назву від латинського слова «persona» – особистість, або у сучасному трактуванні «Портрет». У виставкових залах Парсуна представленні унікальні авторські ляльки українських, російських і зарубіжних майстрів, що естетично гармонують із живописом і атникварними меблями. Без сумніву, авторська лялька стане особливістю будь-якого інтер’єру і прикрасить будь-яке приміщення створивши неповторну і комфортну атмосферу. Це оригінальний і особливий подарунок, який з плином часу може стати історією, або антикварною знахідкою для поціновувачів цього виду мистецтва.

У галереї Парсуна, що знаходиться за адресою вул. Хорива 43, постійно проводять майстер-класи, тематичні вистави за участю відомих майстрів-лялькарів зі всього світу.

Тож, годі зволікати! Хапайте маленьких дослідників за руку, замовляйте квитки на автобус до Києва і вперед, шукати свій дивовижний, схожий на дитячу мрію світ разом із компанією «Зелений Слон 7».