Про автонавігації - Блог | Зелений Слон 7

Про автонавігації

онлайн билеты Киев-Полтава, Харьков- Киев. Квитки на автобус онлайн

За всю історію свого існування автомобілі постійно змінювались і розвивались. Існує багато різних технологій які значно покращують поїздку не лише для водія, а також робить подорож більш комфортною для пасажира. Компанія пасажирських перевезень “Зелений Слон7” знає, як важливо рухатися в одному напрямку із  сучасними технологіями. Тому, сьогодні темою нашого блогу буде навігація та автомобільні GPS- навігатори.

Доехать Киев-Полтава. Онлайн билет на автобус Харьков-Киев.

Загалом, автомобільні GPS- навігатори існують для визначення маршруту по незнайомих містах і дорогах. В наш час системою навігації користуються не тільки водії. Саме це і дає підстави поділити навігатори за такими характеристиками:

  1. Портативні туристичні GPS- навігатори створені для різних видів активниго відпочинку. Особливість цих навігаторів полягає у роботі з топографічними картами та зазвичай мають кілька додаткових опцій ( компас, висотомір тощо).
  2. Навігатори для мобільних пристроїв користуються популярністю у туристів, вони допомагають зорієнтуватися у незнайомому місті чи знайти потрібну адресу.
  3. Більш складними функціями в роботі можна вважати автомобольні GPS- навігатори. Вони допомагають обрати найбільш простий маршрут руху для вашого авто, враховуючи всі зміни на дорозі та швидко знайти потрібну адресу. Справа в тому, що для швидкого виконання поставлених перед системою задач автонавігатори користуються створеною базою об’єктів інфраструктур. За допомогою яких водій легко знаходить місця для відпочинку, парковки, заправки, або пункти харчування.

Сьогодні на вітринах магазинів автоаксесуарів Ви можете знайти багато різних навігаторів та інформації про їх відмінності. В деяких випадках можна поєднати в один корпус навігатор і відеореєстратор. Більш сучасні автомобілі, як привило комплектуються вбудованими GPS-навігаторами. Така технологія є не тільки зручною і компактною, але й злагоджено працює із іншими пристроями авто.

А для того, щоб зекономити не лише власні сили, а й кошти, радимо  придбати автобусний квиток на нашому сайті.

З компанією “Зелений Слон 7” Ви завжди прибудете вчасно!