Поради про транспорт у Харкові - Блог | Зелений Слон 7

Поради про транспорт у Харкові

панорама Харькова

Кожне місто – нова територія. І якщо ви сюди потрапили вперше, воно може здаватися вам незрозумілим і чужим, але це відчуття лише на деякий час, допоки ви до нього не звикнете.

Команда компанії «Зелений Слон 7» не тільки організовує високоякісні пасажирські перевезення маршрутами Київ-Полтава, Полтава-Харків та Харків-Київ. Але і пояснює, як не загубитися у великому місті. Тому, тримайте декілька порад про транспорт у Харкові.

Про транспорт у Харкові

Транспортна мережа у Харкові є досить розвиненою, а це означає, що дістатися потрібного місця вам буде не складно.

Найбільш популярним транспортом у місті є:

  • Метро – має три лінії, які з’єднують  найважливіші точки міста. Уважніше читайте табло, зазвичай всередині написана інформація, який перехід веде до тієї чи іншої пам’ятки.
  • Тролейбуси- часто змінюють маршрути, при цьому не змінивши вивіску. Тому, радимо вам завжди уточнювати у водія куди саме  йде цей тролейбус.
  • Трамваї – не дивлячись на не дуже привабливий вигляд, це один із найшвидших видів транспорту у місті. У кондуктора, або водія завжди можна уточнити чи йде транспорт до потрібного вам місця.
  • Маршрутки – так як і у всіх інших містах, на лобовому склі вказані головні зупинки маршруту, а всередині салону знаходиться карта міста із вулицями, які вона проходить. Слід зазначити, що маршрутки – найдорожчий вид громадського транспорту.

На той випадок, якщо ви знаєте потрібну адресу, але не впевнені, що зможете доїхати самостійно, радимо вам скористатися службою таксі. Якщо не знаєте, де саме ви знаходитесь, скористайтеся додатками для виклику таксі по телефону, вони автоматично знайдуть місце виїзду.

Пам’ятайте про те, що інфраструктури усих великих міст схожі і їх досить просто зрозуміти, якщо скористатися картами, схемами в метро, а також мати із собою заряджений телефон, гроші (готівка, або картка), зарядний пристрій, павер банк, документи і записані в блокнот адреси, або місця до яких вам необхідно потрапити.