Поради для ваших авто - Блог | Зелений Слон 7

Поради для ваших авто

автобус, зелений слон 7, маршрутка, київ, харків, київ, квитки-онлайн, бронювання 24/7

Зима ще не хоче нас покидати і час від часу нагадує про себе суворими морозами. Ми в компанії «Зелений Слон 7» підготували для вас актуальні поради для авто у зимовий період.

квитки на автобус онлайн, комфортні автобуси, швидко, зручно, Київ, Полтава, Харків, Бориспіль

Першою важливою проблемою, яка може з вами статися – це обледеніння скла. Таке явище може погіршити огляд водія і безпосередньо впливає на безпеку дорожнього руху. Для того, щоб цього уникнути потрібно знизити рівень вологи в салоні авто, забезпечуючи постійну циркуляцію теплого повітря.

Особливої уваги у зимовий період вартий акумулятор. Спеціалісти радять змінити старий на новий, тому що при сильних морозах термін придатності акумулятора проходить набагато швидше. Якщо ж ви залишаєте авто на вулиці при морозах ( нижче -20°C), ваш акумулятор краще заносити в гараж, або будинок.

 Автосвічки. Під час коротких поїздок автосвічки не встигають як слід прогріватися, через це можна спостерігати утворення нагару. В такому випадку можна зняти свічки і усунути нагар самостійно, або можна дати попрацювати авто на високих оборотах двигуна, наприклад тривала поїздка за місто чудово для цього підійде.

Вразливим місцем кожного автомобіліста у сильні морози є догляд за замками і кузовом авто. Адже фарба і лак, яким зазвичай покривають авто піддається шкідливому  впливу великих морозів і їдких солей, що потрапляючи у маленьку подряпину на бампері можуть спричинити іржу і корозію металу. Тому перед зміною сезону радимо вам обробляти покриття кузова спеціальною речовиною.

Щодо миття авто взимку, то тут потрібно бути дуже обережними і уважним. Якщо миєте автомобіль самостійно, ні в якому разі не використовуйте гарячу і теплу воду. Під час сильних морозів радимо не мити машину взагалі. Після миття ретельно просушіть замки дверей і багажника. Якщо в скважину просочилась вода можуть виникнути проблеми із відкриттям і закриттям замків.

Також, в сезон снігопадів і дощів важливо мати якісні і добре працюючі двірники. Щіточки яких необхідно ретельно очищати перед кожною поїздкою, а шарніри обробляти універсальним мастилом для склоочисника.

Сподіваємось, що наші поради будуть для вас корисними. Та нагадуємо, що ви завжди можете довіритися професіоналам компанії «Зелений Слон 7». Для пасажирів у нас продумано все до дрібниць: комфортабельні автобуси, високий сервіс і зручний графік рейсів.