Пакуємо багаж разом - Блог | Зелений Слон 7

Пакуємо багаж разом

квиток онлайн на автобус.Комфортні аквтобуси. Швидко і якісно

Друзі, погодьтеся, що перед тим як відправитися у поїздку важливо продумати все до дрібниць. Особливо це стосується валізи і речей які слід взяти із собою.

Команда компанії “Зелений Слон 7” підготувала для вас корисні поради, які допоможуть зекономити час і власні сили, а також грамотно упакувати весь багаж.

квиток на автобус онлайн. квиток на Київ, квиток на Харків. Квиток онлайн.
  1. Перше, що слід зробити перед дорогою – це скласти список потрібних речей. Ставте позначку поряд, або викреслюйте те, що вже спакували. Так ви не забудете важливу річ вдома і більш ретельно перевірете наявність усього необхідного. Такий спосіб буде ефективним і для планування усієї подорожі (напишіть місця куди плануєте піти і які б хотіли побачити).
  2. Продумайте ваш зовнішній вигляд та одяг. Предмети гардеробу слід обирати відповідно до того, чим ви плануєте займатись у поїздці. Якщо весь день ви будете гуляти містом, візьміть із собою зручний просторий одяг і взуття. Занадто важкий одяг брати у валізу не радимо, так як такі речі досить габаритні і будуть займати багато місця у валізі. Найбільш об’ємний одяг варто одягнути на себе.
  3. Візьміть тільки половину з того, що хочеться взяти. Речі краще упакувати у вакуумні пакети.
  4. Не забудьте про дорожню аптечку. Вона повинна бути компактною і містити найнеобхідніші ліки: знеболююче, засіб від печії, діареї, нудоти, сердечні ліки, заспокійливе і жарознизуюче, засоби від нежиті, кашлю і застуди та засоби від ударів і травм з допоміжними матеріалами.

Користуйтеся нашими порадами і насолоджуйтеся кожною миттю подорожі разом із компанією “Зелений Слон 7”.