Основні правила пакування багажу - Блог | Зелений Слон 7

Основні правила пакування багажу

Основні правила пакування багажу фото

Зібратися в подорож так, щоб все було під рукою і нічого з необхідного не було забуто вдома – справжнє мистецтво. Ми розповімо вам кілька секретів, які дозволять швидко і організовано зібрати багаж.

1. Визначте порядок необхідності речей. Якщо Ви їдете на наукову конференцію або ділову зустріч, офісний одяг варто покласти під низ, або упакувати в спеціальний чохол. А речі першої необхідності: косметику і документи скласти під верх сумки, щоб вони завжди були під рукою. Також варто мати додаткову сорочку, комплект білизни і пару зручного повсякденного взуття. Всі ці речі не займуть багато місця, якщо купити вакуумні пакети.

2. Не забудьте з собою документи та медичну страховку. Навіть якщо вона не стане в нагоді, ви будете почувати себе впевнено, а місця папери займають зовсім небагато. Для перевезення необхідної в роботі документації ідеально підходить карта пам’яті або ноутбук, а роздрукувати її завжди можна в офісі або копіцентрі. Так само важливо не забути особисту аптечку, в якій будуть всі потрібні Вам ліки.

3. Якщо ви вирушаєте в подорож на літаку, варто дізнатися ліміт багажу. Найважливіші речі беріть з собою на борт, а ось воду і снеки можна не брати, їх Вам видадуть під час перельоту. Для поїздки непогано мати з собою дезінфікуючий засіб для рук, а для нічних переїздів не завадять і беруші. Всі ці речі покладіть в бічну кишеню сумки, щоб легко витягнути. Пам’ятайте, що такі дрібниці, як маска для сну, навушники, вологі серветки і носовичок зможуть зробити поїздку комфортною, але їх легко забути вдома.

4. Просто зібрати багаж навіть за півгодини, якщо Ви точно знаєте куди і на який період їдете. Не соромтеся писати списки, навіть дуже детальні. Зайві 5 хвилин допоможуть вам зробити подорож максимально продуманою. Якщо ви залишаєте будинок і боїтеся, що не вимкнули праску або духовку – сфотографуйте всі ці предмети перед виходом. Це дозволить Вам заспокоїтися і приємно провести час в наших комфортабельних автобусах.