Небанальні місця Львова. - Блог | Зелений Слон 7

Небанальні місця Львова.

Львів може здивувати абсолютно кожного туриста з першого погляду.

Та якщо ви у Львові не вперше, рекомендуємо відвідати ці незвичайні і маловідомі місця.

  • Секретна аптека

Відносно новий та дуже цікавий музей для дорослих та дітей.

Історія цього музею почалася в травні 2012 року, коли в одній з найстаріших львівських аптек “Під Угорської короною” , під час будівельно-реставраційних робіт, був знайдений таємний вхід в підземелля, в якому “виявили” стару аптечну лабораторію. У атракційному підземеллі вас чекає вражаюча історія останнього алхіміка світу, несподівані факти про грандіозні винаходи фармацевтів, маловідомі львівські легенди та багате історичне минуле аптекарської справи древнього Львова.

Знаходиться по вулиці: Соборна, 1.

  • Будинок- кросворд

Перебуваючи на вулиці Сахарова обов’язково зверніть увагу на незвичайний будинок-кросворд. Це арт-об’єкт Львова, який бажано оглядати в темний час доби. На одній зі стін будинку зображений величезний кросворд з питаннями. А всі відповіді написані неонової фарбою. Тому перевірити ерудицію і розум ви зможете виключно вночі.

Знаходиться по вулиці: Сахарова, 82

  • Перший у світі арт-музей-ресторан «Сало»

При вході в ресторан потрапляєш у коридор з різними сало-арт-об’єктами, серед них – величезне серце з сала, яке «б’ється». Власне цей мистецький твір «Серце з сала» отримав відзнаку – диплом Книги рекордів України «Найбільше в світі серце з сала».

Знаходиться на проспекті Свободи, 6/8.