Найкращі місця для сімейного відпочинку у Харкові - Блог | Зелений Слон 7

Найкращі місця для сімейного відпочинку у Харкові

Місця для сімейного відпочинку у Харкові фото

Сімейний відпочинок у Харкові- чудовий привід  для того, щоб відчути радість від спілкування з близькими людьми, і це правильно, адже в наш час з незвичним темпом життя хочеться провести вихідні цікаво та яскраво.

Фельдман Екопарк

Контактний зоопарк,який надає можливість подивитися на рідкісних тварин, птахів і рептилій, відвідати майстер-класи і відпочити всією сім’єю в затишному кафе. У це місце завжди вільний вхід, і навіть є безкоштовний автобус за розкладом. У екопарках безліч фотозон, які можна використовувати для створення сімейного альбому. А ще тут все до дрібниць продумано для комфортного і безпечного відпочинку з дітьми, є пункти матері і дитини, кафе з дитячим меню, медпункт.

Адреса: сел. Лісове, Харківський р-н.

Харківський планетарій

Чаруючий світ космосу в цьому місці стає доступним. Це унікальне місце, яке поєднує в собі науку і освіту, при цьому співробітникам вдалося зробити експозицію не нудною і дуже вражаючою. У планетарії можна спостерігати за зоряним небом в справжній телескоп, побачити скафандри і рухомі знімки далеких галактик. Планетарій давно співпрацює зі школами, тому він допоможе дитині краще зрозуміти програму з фізики або астрономії. А ще це незабутній і корисний відпочинок для всієї родини.

Адреса: пров. Кравцова, 15

Музей наукових відкриттів Woom

Це незвичайне місце, в якому наука оживає і показує, наскільки цікавими можуть бути відкриття. Де ще можна побачити дію невагомості, помацати рукою хиткі піски і відкрити для себе абсолютно нову науку – захоплюючу і цікаву.

Адреса: вул. Академіка Павлова, 271.

Харківський театр ляльок

Це місце, в якому оживають дитячі казки, а улюблені герої весело розмовляють з дітьми і вчать їх новому. Всі дитячі спектаклі починаються в 11.00 і о 13.00, репертуар вражає і класичними, і новими постановками. Особлива атмосфера театру, затишний зал і незвичайні іграшки – все це сподобається як дітям, так і дорослим. У фойє діє постійна виставка ляльок, яку можна оглянути в антракті. А вечорами тут йдуть вистави для дорослих, які можна відвідати з підлітками.

Адреса: пл. Конституції, 24.