Кращі місця для літнього відпочинку в Харкові - Блог | Зелений Слон 7

Кращі місця для літнього відпочинку в Харкові

Літній відпочинок в Харкові фото

Для того, щоб Вам вдалось не тільки цікаво провести час, а й освіжитися, ми знайшли кілька варіантів для літнього відпочинку у Харкові.

Аквапарк «Джунглі»

Аквапарк «Джунглі»

Це місце ідеально підійде для тих, хто не може знаходиться під відкритим сонцем. В аквапарку є: кілька басейнів; невелика річка зі справжньою течією; різноманітні гірки для дорослих і дітей.
Ще тут можна відвідати інфрачервону сауну або масаж, а також перекусити в одному з кафе. Часто проводяться сеанси аквафітнеса для всіх бажаючих, а також невеликі розважальні програми для дітей.
Адреса: вул. Киргизька, 19-Б.

Журавлівський гідропарк

Журавлівський гідропарк

Насолодитися купанням у відкритому водоймищі можна як безкоштовно, так і за невелику плату. Тут є багато розваг на будь-який смак – від водних гірок до кортів для бадмінтону та волейболу. Увечері можна взяти напрокат човен і насолодитися заходом сонця над містом.
Адреса: Салтівка, неподалік від станції метро “Героїв праці”

Дельфінарій «Немо»

Дельфінарій «Немо»

Це місце, де буде весело і дітям, і дорослим. Дивовижні програми, в тому числі і вечірні, без сумніву зацікавлять і розважать Вас. До того ж, від виду дельфінів і морських котиків, що граються в прохолодній воді, негативний ефект міської спеки як рукою зніме.

Для найсміливіших і стомлених сонцем є послуга купання з дельфінами. Це особлива розвага, яка не тільки освіжає, але і позитивно впливає на настрій. Купання з дельфінами призведе в захват дітей, а також сподобається дорослим.

Також при комплексі «Немо» працює океанаріум, де можна помилуватися величезними акваріумами з морськими мешканцями, а в кінотеатрі дізнатися багато нового про загадкові глибини океану.
Адреса: вул. Сумська, 35