Інформація на головній сторінці [id=124] - Блог | Зелений Слон 7

Інформація на головній сторінці [id=124]

Посадка в автобус

Пасажир має з’явитися на місце відправлення автобуса, зазначене під час бронювання і зареєструватися у водія автобуса, не пізніше ніж за 10 хвилин до відправлення рейсу. При запізненні пасажира, водій має право відмінити бронювання пасажира.

При посадці пасажир повинен назвати водію своє прізвище, на яке здійснювалось бронювання, або короткий код, у разі придбання квитка через сайт zs7.com.ua. Також, у разі права на пільговий проїзд, пред’явити водію у оригіналі документи, які надають пасажиру право на пільговий проїзд.

Водій має право відмовити пасажиру у поїздці, якщо пасажир знаходиться у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Проїзд дітей

Згідно з правилами компанії з пасажиром може безоплатно їхати одна дитина віком до шести років, без права зайняття нею окремого місця.

Діти віком до 14 років  перевозяться лише за згодою батьків (усиновлювачів), опікунів та в їхньому супроводі або в супроводі осіб, які уповноважені ними. Діти від 14 років допускаються до перевезення без супроводу дорослих.

Затримка у рейсі

Згідно з правилами компанії існує графік прибуття автобусів у проміжні та кінцеві пункти. Пасажир сам обирає час відправлення, при цьому отримавши рекомендацію бронювати собі квиток заздалегідь. Перевізник не гарантує своєчасне прибуття в пункти пересадки, пересадку на інші рейси і транспорт, стикування рейсів. Перевізник не несе відповідальність за відхилення від розкладу, несвоєчасне подання транспортного засобу, що виникли внаслідок обставин непереборної сили (включаючи, але не обмежуючись: погодні умови, затори ( “пробки”) на дорогах, дії держорганів, в разі об’їздів і інших, що не залежать від перевізника, причин, а також дії самих пасажирів, що впливають на виконання зобов’язань) або інших обставин (технічні неполадки автобуса по дорозі до місця відправлення), які Перевізник, незважаючи на вжиті заходи, не зміг передбачити і запобігти.

Норми перевезення багажу

Згідно з правилами компанії встановлюються наступні норми перевезення безкоштовного багажу:

Допускається до перевезення одна одиниця багажу на пасажира, яка розміщується у багажному відділенні.

Ручна поклажа, розмірами не більше ніж 45*35*20 см та вагою до 5 кг, яка повинна знаходитися в салоні автобуса у пасажира і розташовується під ногами, або на багажній полиці.

Якщо розмір багажу пасажира перевищує 100*50*30 см та вагу 40 кг, або він має дві та більше одиниці багажу, він повинен сплатити від 20 до 50% від вартості проїзду (на розгляд водія автобуса).

Водій може не допустити пасажира до поїздки, у випадку, коли він перевозить тварин, птахів, небезпечний багаж, зброю, негабаритний багаж або багаж, вага якого перевищує встановлені норми.

Також, водій не може приймати до перевезення багаж, якщо його структура або запах можуть пошкодити, забруднити багаж інших пасажирів, салон автобуса, або багажне відділення, чи може заважати пасажирам  автобуса.