Ідеї для активного відпочинку в Харкові - Блог | Зелений Слон 7

Ідеї для активного відпочинку в Харкові

Активний відпочинок в Харкові фото

Харків славиться не тільки своїми театрами і затишними кафе, в яких можна приємно провести вечір, а й активними розвагами. Ми підібрали для Вас кілька варіантів активного відпочинку, які залишать після себе масу позитивних емоцій та вражень.

Мотузковий парк S-Park фото
Мотузковий парк S-Park

Зуміє зацікавити як і дорослих, так і дітлахів. Смуга перешкод на деревах, мотузкові містки і драбини, що змусять Вас неодноразово покрутитися і отримати порцію адреналіну. Крім того, в парку є скалодром, лазерний лабіринт, лучний тир і арена для боїв сумо зі спеціальними костюмами.

На території S-Park є все необхідне для проведення міського пікніка. Тут Ви можете провести весь день разом із друзями, або дружною сім’єю.

Адреса: вул. Плеханівська, 134. Поруч з метро «Московський проспект»

Скалодром ХАІ фото
Скалодром ХАІ

Це одна з найкращих в місті баз для тренувань з альпінізму. Снаряди тут досягають висоти в 15 метрів. Є базові курси навчання для новачків і більш складні заняття для досвідчених спортсменів та профісіоналів.Тут працює 16 різних трас, при цьому з верхньою страховкою з них — 8 трас. Досвідчені тренери навчать Вас правильно користуватися знаряддям і підкорювати нові вершини.

Адреса: вул. Академіка Проскури, 18.

Rope-jumping фото
Rope-jumping

Це особливо екстремальний вид спорту. Стрибки з висотної будівлі на динамічній мотузці – неймовірна буря емоцій і справжнє випробування себе на страх. У Харкові стрибки здійснюються з 13-поверхової будівлі, висота якого становить 60 м.  До вартості послуги входить інструктаж, користування спорядженням, фотографія і, власне, стрибок. Для участі необхідний попередній запис.

Адреса: вул. Велика Панасівська, 163.

Картинг-клуб «Піонер»
Картинг-клуб «Піонер»

Карти – найпростіші гоночні авто, з якими впораються навіть школярі. Незважаючи на це в клубі «Піонер» є траси різного рівня складності, вони змусять Вас не раз заплющити очі і отримати прилив адреналіну. При клубі «Піонер» діє школа навчання гоночній майстерності і різноманітні майстер-класи, проводяться змагання для досвідчених гонщиків.

Адреса: вул. Плеханівська, 126, біля метро «Завод ім. Малишева»

Екстремальний відпочинок завжди здивує Вас безліччю емоцій, неважливо, чому саме Ви віддаєте перевагу – гонкам на картах або скелелазінню. У Харкові безліч атракціонів для активного відпочинку і маса можливостей провести час цікаво та яскраво.