Чим зайнятися в дорозі - Блог | Зелений Слон 7

Чим зайнятися в дорозі

Чим зайнятися в дорозі фото

Якщо збираючись в поїздку ви подумаєте не тільки про те, що вам треба взяти, але і заздалегідь заплануєте, чим будете займатись в автобусі, нудьгувати вам точно не доведеться. А для того, щоб зекономити  ваш дорогоцінний час, ми розглянемо найбільш популярні варіанти розваг в дорозі.

  1. Книги. Брати з собою друкований варіант твору не завжди зручно через зайву вагу багажу. Лікарі не рекомендують читати в дорозі, адже це шкідливо для очей. Тому, найкращий варіант – аудіокнига. Потрібен лише плеєр і хороші навушники.
  2. узика та фільми. Відмінне проведення часу – це слухати музику або дивитися цікавий фільми. У автобусах компанії «Зелений Слон 7» ви зможете дивитися кіно на загальному екрані. На випадок, якщо вам не подобається  фільм, беріть з собою планшет або ноутбук, навушники і насолоджуйтеся улюбленою стрічкою.
  3. Бесіди з попутниками. Поїздка – відмінний привід познайомитися з новими людьми. В дорозі люди люблять розповідати щось про себе, і ви зможете розширити свої пізнання про життя і людей.
  4. Ігри. Можна грати в ігри на ноутбуці, якщо ви їдете один. Але якщо ви їдете з кимось, то завжди цікаво згадати гру в міста, морський бій та ін. Для цього знадобляться дорожні ігрові набори на магнітах, аркуш паперу і олівець знайдуться завжди.
  5. Навчання. Якщо ви хочете вивчити іноземну мову, аудіо уроки допоможуть вам провести час у дорозі непомітно і з максимальною користю для вас. Робіть в дорозі замальовки, навіть якщо не вмієте малювати. Записуйте на папері події в дорозі і свої думки. З таких заміток може скластися цікава розповідь.