7 небанальних місць куди можна піти з дитиною у Харкові - Блог | Зелений Слон 7

7 небанальних місць куди можна піти з дитиною у Харкові

автобус, зелений слон 7, маршрутка, київ, харків, київ, квитки-онлайн, бронювання 24/7

Перша столиця України завжди знає, як зацікавити вибагливих гостей, навіть найменших. Тому компанія «Зелений Слон 7» підготувала для вас підбірку небанальних місць Харкова де ви зможете приємно і цікаво провести час з малечею.

  • «Франсільванія» – країна професій і захоплень

Інтерактивна країна професій для дітей віком від 2 до 16 років. Тут малюки зможуть здійснити свою мрію і відчути себе повноцінними дорослими, адже кожен громадянин країни отримує паспорт, освоює професію, отримує заробітну плату, витрачає кошти і навіть може брати участь у президентських виборах.

квитки на автобус онлайн, Київ, Харків,Полтава, придбати квиток на автобус онлайн
Адреса: вул. Академіка Павлова, 44Б
  • Дитяча залізниця

Під час весняного і літнього періоду у Харкові працює досить цікава розвага – залізниця, де підлітки виконують роль машиніста, провідника і диспетчера.

квитки на автобус онлайн замовити
Адреса: Вул. Сумська 81 ( біля Парку ім. Горького )
  • ЛандауЦентр

Якщо ваша малеча постійно цікавиться навколишнім середовищем, природніми явищами та тим, як влаштований світ, вона обов`язково буде в захваті від ЛандайЦентру.

Кожен відвідувач цього місця має можливість прийняти участь у наукових дослідах та експерементах і приміряти на себе роль справжнього вченого. У центрі інтерактивної науки регулярно проходять цікаві майстер-класи, де майбутні генії можуть поглибити свої знання з хімії, фізики та програмування.

покупка квитка на автобус в Київ онлайн
Адреса: Північний корпус ХНУ ім. В.Н. Каразіна (пл. Свободи, 6)
  • Caramelf

Без сумніву, солодощі – найулюбленіші смаколики дітлахів. А в майстерні карамелі «Caramelf » їх готують справжнісінькі ельфи! У відвідувачів кондитерської є можливість створити власний шедевр та дізнатися наживо про всі тонкощі приготування карамелі і отримати диплом майстра-карамельє.

Адреса: Вул. Героїв Праці, 9
  • Розважальний парк «Fly Park»

Для самих активних маленьких відвідувачів міста у розважальному парку «Fly Park» працюють пісочниця з кулями, лабіринт, батутна арена, тарзанка, творча кімната, кімната з X-box та багато іншого.

Придбати квиток на автобус
Адреса: Вул. Героїв Праці, 7
  • Планетарій ім. Ю.О. Гагаріна

Планетарій наблизить вас до казкового світу космосу, який прикрашають сузір`я, планети, комети, супутники і цілі галактики.

квиток на автобус Київ, Харків, Полтава, комфортні автобуси, кондиціонер
Адреса: Провулок Кравцова, 15, Шевченківський район
  • Центр Розваг «Шато-Ледо»

Активний і корисний відпочинок, яскраві емоції та враження. Каток і ролердром сподобається однаково і дітям, і дорослим.

квиток на автобус онлайн, придбати квиток до Києва
Адреса: Вул. Академіка Павлова, 44-б


Приємної подорожі разом із компанією «Зелений Слон 7».